Thema-avonden

Enkele dagen per jaar organiseren wij een thema-avond met aangepast menu.

Bekijk regelmatig de kalender !

 

Enkele getuigenissen ...

'26 februari 2016 was een vrijdag waar ik reeds lang naar had uitgekeken. Met de ganse familie, gingen we 'mosselen mét frietjes' eten in Eetcafé 'Hoeve Ter Kerst'! Bij aankomst kwam de gezellige warmte van de open haard, ons reeds tegemoet. Het aperitief was verassend heerlijk daar we mochten kiezen uit verschillende soorten streekbieren. Ook de bijhorende kazen op tafel, vielen enorm goed in de smaak.

Aangekomen bij het hoofdgerecht, wisten we niet echt wat we konden verwachten ...
Maar liefst 4 soorten mosselen, werden ons voorgeschoteld: mosselen in tomatensaus, op zijn Italiaans, met venkel & natuur! Ikzelf hield het bij mosselen natuur maar de rest van de familie proefde maar al te graag van alle soorten. En dat we gegeten hebben, ... is een feit! Ik denk dat mijn schoondochter en ikzelf, het record 'mosselen eten' gebroken hebben!
Ook onze lieve kleindochter, at meer dan haar deel.

De bediening was dik in orde en we werden echt wel in de watten gelegd door het personeel. Toen we dachten dat onze buikjes meer dan voldaan waren,  kwamen ze nog met een verfrissende crème brulée ... Aan onze kleindochter werd ook gedacht, voor haar was een mooi 'versierd' ijsje voorzien.

Met een voldaan gevoel, zijn we huiswaarts gekeerd.
Het was een leuke & gezellige avond die we vast en zeker nog eens over zullen doen.'

Rika Staelens - Kernlid Ziekenzorg Rumbeke, Bestuurslid KVLV Oekene & lid OKRA Rumbeke

 


Info of Reserveren?
051 230 995 | 0473 601 226
Contacteer Hoeve Ter Kerst
Betalen is mogelijk met betaalkaart,
overschrijving of cash